Vilka är vi?

Om Företaget

Butiksverksamheten inom Hjälpmedel SAM startade i samband med ett politiskt beslut i början på 2000-talet om ett utökat egenansvar inom hjälpmedelsområdet. Detta innebar att en del hjälpmedel började köpas av var och en när det inte kunde erhållas fritt från Landstinget Gävleborg.

Sedan starten så har butiken i Gävle blomstrat ut från en liten butik till en av de största i Sverige med ett brett sortiment på över 1400 artiklar. Vi har dessutom utökat med en butik i Bollnäs sedan några år tillbaka.

2005 startade vi postförskottsförsäljning via vår hemsida . Vi har nu vidareutvecklat och förenklat möjligheten att handla på nätet genom vår nya Webbshop. Vi hoppas att du tycker om den. Kom gärna med tips på förbättringar.

Vi är väldigt måna om att de som jobbar i butiken har bra produktkännedom och att våra kunder får hjälp och service av högsta kvalitet. Många som kommer in till oss blir överraskade över att vi har så många bra produkter som alla kan ha nytta av, där av vår slogan - Butiken för alla.

Välkommen till oss!  

Jenny Lundgren
Butiksamordnare Hjälpmedel SAM